Click BG Лого
Клик БГ www.click.bg
Интернет Достъп Раздел
Уеб Хостинг Раздел
Продукти и Услуги Раздел
За Клик БГ
Свободни работни позиции - ИТ трудова борса
още...


Новини
RSS Новини

Проверка на сметка в МТел

Проверка на сметка в МТел


Дата: 2009-02-26

Информация за проверка на сметка за МобилТел

Освен с изпращане на sms-и към номер 1001 за проверка на сметка, има ли и друг начин?

Клиентите на М-Тел вече могат да проверяват в реално време състоянието на месечната си сметка, набирайки *88 – универсален и безплатен номер за връзка с Центъра за обслужване на клиенти.
Абонатите могат да избират дали да получат информацията чрез автоматичната информационна система или с помощта на оператор.

Проверка на сметки чрез SMS

Проверка на задълженията към М-Тел чрез SMS могат да се правят, като се изпрати SMS на номер 1033 в следния формат:

т.е. ако командата за проверка на задължение е “check”, а SMS кодът на битовата сметка е “mtel”, то съдържанието на SMS съобщението трябва да е:

check mtel

Проверка на сметка и вадене на разпечатка от mtel.bg

За да проверите сметката си към МобилТел онлайн може да използвате онлайн услугата на следния адрес:

http://www.mtel.bg/moyat-mtel-profil

Ако не сте регистриран потребител, Регистрирайте се тук:
http://www.mtel.bg/register

За да ползвате пълната функционалност на страницата (SMS център, е-фактури, musicall), трябва да направите регистрация.


Мобилтел, познат повече с търговското си наименование М-Тел, е най-големият мобилен оператор в България. Компанията е дългогодишен спонсор на ПФК Левски (София), седемкратния световен шампион по плувен маратон – Петър Стойчев, 19-ия световен шампион по шахмат – Веселин Топалов, ежегодно провеждащия се шахматен супертурнир „М-Тел Мастърс”, от 2007 година е и генерален спонсор на турнира по плажен волейбол „М-Тел Бийч Мастърс” и от 2008 генерален спонсор на Българската федерация по тенис. М-Тел има и изключително активна дарителска дейност. Компанията подпомага 4 социални проекта - Дома за деца с увреждания в град Мездра, фондацията "Очи на четири лапи", проекта "Ти не си сам" на фондация "Априлци" и SOS Kinderdorf. М-Тел е първата българска компания, която осинови семейство от системата на SOS Kinderdorf. Клиентите на компанията също могат да се включат в подкрепата на 4-те проекта като изпратят sms на стойност 60 стотинки с ДДС на кратък номер 1788. От 2008 година стартира и програма "Грант М-Тел" за финансиране на социални проекти на неправителствени организации, насочени към приобщаването на "различните" в българското общество. От 2006 година М-Тел подкрепя активно и българското изкуство. Годишните награди за съвременно българско изкуство е проект на компанията, който ежегодно отличава най-добрите постижения в живописта, скулптурата и другите актуални форми на визуалните изкуства. Благодарение на М-Тел, през 2007 г. българите имаха възможност да се докоснат до оригинали на Леонардо Да Винчи.

http://www.mtel.bg/Новини
Уеб Дизайн
Топ Оферти
All BG банер

субтитри на български | Web Tools&Tips | homepage.bg | съновник
Рецепти |

За реклама | Общи условия | Авторски права | Уеб Дизайн
Copyright © 2004-2014 Клик БГ ООД. Всички права запазени.